E-mail:
     Családnév:
     Keresztnév:


A fenti kérdés nem könnyű, mert ha az lenne, valószínűleg te sem keresnél az interneten olyan céget aki neked ebben segítséget tud nyújtani.

Főleg az elmúlt években sok kis és közepes vállalkozás vezetője, munkatársa keresett meg, hogy már nem elég, a szép dekoráció, ennél mamár jóval többet kell elérnünk.

Hogyan lehet egy jó dekorációval nagyobb forgalmat elérni ?

Hogyan érjek el nagyobb profitot?

Hogyan érjek el még több vevőt?

Hogyan mutassam meg minél több embernek mivel foglalkozik a vállalkozásom ?

Mitől függ, hogy valaki csak elsétál az üzletem, irodám, céges autóm előtt, vagy meglátva a dekorációt azonnal bejön, vagy az autóról mindjárt mobiljába menti a telefonszámomat ?

Óriási a különbség hacsak abba belegondolsz, hogy nap mint nap hányan sétálnak el, (üzleted, irodád, autód, valamilyen reklámfelületed előtt) ebből hányan nem jönnek be, és sohasem tudják meg miről maradnak le, a te üzletedben? Mekkora ez a szám 5, 10, 50, 100 ember ?

Szorozd be nyugodtan, x 20-al egy hónapban, ennyien nem lesznek a vevőid, és ha ezt a számot beszorzod 12-vel, pontosan megtudod mennyi vevőről mondtál le egy év alatt!

Gyanítom ez a szám legalább ezres nagyságrendű.S ha egy picit tovább matekozol, és tudod egy vevő nálad vásárlásonként mennyit költ el, akkor már egy szép nagy számot fogsz kapni amit ezek az emberek sajnos nem nálad költöttek el! Lehetne másképpen is?

Igen, ebben szeretnék neked segíteni!Vannak már olyan üzletek ahova szívesen térnek be a vásárlók, és vidáman költik a pénzüket! Milyen jó lenne, ha a te üzleted is ebbe az elit kategóriába tartozna!

Kíváncsi vagy a megoldásra ? Gyere mutatok pár tippet, ami nagyon fontos dekoráció, elkészítésénél - legyen akár üzlet, iroda, bérelt helyen lévő reklámtábla vagy egyszerűen járműfeliratozásáról van szó - érdemes alaposan végig gondolni megrendelés előtt, hiszen napjainkban óriási a reklámzaj :

1.- Milyen helyeken reklámozunk ?

2.- Melyik eszközt és mikor használjam?

3.- Az egyes eszközökre mit írunk ?

+1.- Hogyan milyen minőségben készítik el nekünk

a reklámfeliratot, dekorációt ?

Hiszen ezek az eszközök jó vagy rossz eredményei határozzák meg a vevőink számát, illetve hiányát! Valamint ami a lényeg, mennyi marad a zsebünkben a hónap végén!

Szeretnél többet tudni erről? Azonnal a tiéd lehet az alábbi Vevővarázsló kiadványunk, melyet kimondottan neked írtam, mindössze töltsd ki a regisztrációs mezőt, és azonnal küldjük a részedre!

Sőt 5000 Ft-tal megajándékozlak, hogy csökkentsem a költségeidet! Tudod a reklám nem költség, hanem befektetés.

De ez csak a jó reklámra igaz! Gyere velem, és  megmutatom, hogyan lehet eredményesen reklámozni!

Kérem a tanulmányt:


A reklám erejét ne becsüld, le mert ha van olyan konkurensed, aki ügyesebben használja a megfelelő reklámtechnikákat, jóval nagyobb eredményeket érhet, el miközben az ő termékei akár kevésbé színvonalasak!


Kérjen ajánlatot most!Ügyfeleink mondták:
Cégünk autóflottáját az egységes megjelenés miatt dekoráltattuk, nem is volt kérdés ki készítse nekünk. Megbízható korrekt partnerünkre a Color-Computerre esett a választásunk.

Mátyás Róbert
ügyvezető

Ral Elektro Kft.


Sok partnerrel dolgozunk együtt, de a Color-Computer abban kiemelkedik, közölük ha velük dolgozom együtt, nem aggódom akármilyen vad elképzelésem is van, tudom hogy a végeredmény mindig jobb lesz mint amit elképzeltem.

Szűcs János
ügyvezető

Bitter-Szűcs Garázs Bt.

A Color-Computer Kft.-nek régi partnere vagyok és örömmel mondhatom el, mindig kihívásokat állítok a cég elé. Nagy étszámú rendezvényeket 100-3000 főig szervezünk, különböző helyszíneken, bel és kültéren egyaránt.Változó igényeinknek mindig maximálisan megfelelnek, a határidővel és a minőséggel sohasem volt gond.Ötleteikkel tovább fejlesztették elképzeléseinket.

Schmidt Ferenc
ügyvezető igazgató

JNS Hungária Kft.


www.eletfaprogram.hu